Ce inseamna daca visezi... A

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3248

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin intelegerea si interpretarea viselor va veti putea intelege mai bine si pe dvs, trairile, emotiile si actiunile pe care le intreprindeti. Asadar, notati pe o hartie ce ati visat, explorati intelesurile, descoperii semnificatiile si aflati ce vrea visul sa va transmita.



Iata interpretarea celor mai frecvente simboluri onirice care incep cu litera A:


abur

- denota starea dvs. intens emotionala in ceea ce priveste o problema sau o situatie. Sunteti incapatanat in ceea ce priveste mersul mai departe cu o anumita procedura. Poate ca suntei suparat pe cineva sau poate aveti o idee noua. Poate face referire si la situatie tensionata.


ac

- daca vedeti sau folositi un ac in vis, indica faptul ca trebuie "sa reparati" o relatie sau o situatie care a scapat de sub control. Acul este, de asemenea, simbolul unor dureri fizice sau emotionale. Alternativ, visul este o metafora pentru sexualitatea masculina sau pentru un act sexual. in particular, daca vedeti ace de tricotat in vis, acest lucru sugereaza faptul ca manipulati o situatie in scopul de a obtine un rezultat dorit.



Daca visati ca cineva foloseste un ac, indica faptul ca trebuie sa va alaturati in diferite aspecte ale constiintei voastre comune.



Daca in vis cautati un ac in visul tau, inseamna ca va faceti griji inutile in legatura cu niste probleme mici, triviale. Ganditi-va la expresia "a cauta acul in carul cu fan" pentru a va va reprezenta preocuparile neroditoare.



Daca visati ca bagati ata intr-un ac, aceasta inseamna ca aveti o anumita treaba neterminata, pe care trebuie sa o duceti la capat. Alternativ, visul poate avea conotatii sexuale.