PIsica ta suferă de afecțiuni dentare? Descoperă dietele veterinare pentru pisici de la VetPet-Shop!

Detalii

CategoriiRegional
TaguriClinica veterinara, pisica, stomatologie veterinara
Ultima actualizareLuni 20 mai 2024
Vizualizari656

Voteaza & Distribuie

Descriere

Află că și felinele au nevoie de diete veterinare pentru pisici. Le găsești la VetPet-Shop! Vrei să știi când e nevoie de această hrană?

Știai că și pisicile pot beneficia de servicii stomatologice din cadrul unui cabinet veterinar? Stomatita este comună în rândul multor feline, este o boală ce poate fi gestionată prin extracțiile dentare, iar în perioada de convalescență postoperatorie, vei avea nevoie de diete veterinare pisici. Iată cu ce diferă și de ce ai nevoie de ea!


Mâncarea umedă pentru pisicile care au suferit de stomatită


Atunci când spunem hrană umedă pentru pisici, probabil te gândești la plicurile cu bucăți de carne în sos. Află că pisicile care au fost operate pentru stomatită (detartraj sau extragere dentară) nu pot mânca hrana convențională.

Așa cum și noi, oamenii, avem nevoie să apelăm la diete moi și ușor de ingerat după ce ne-am operat la dinți, așa și pisicile sau chiar câinii. Aici, intră hrana umedă etichetată, indiferent de brand, sub numele de “recovery”. Este special concepută pentru a fi ușor de mâncat, aproape lichidă, ceea ce o face și perfectă pentru cazurile în care trebuie să-ți hrănești pisica cu seringa. Practic, este un fel de pateu lichid, doar că are mai mulți nutrienți și este mai bogat în vitamine sau proteine, pentru a facilita recuperarea.

Ce alte diete veterinare poți găsi pe piață?


Una dintre cele mai comune diete veterinare este hrana gastrointestinală, deoarece este versatilă. Este o mâncare mai ușor de digerat și mai ușoară din punct de vedere caloric și nutrițional, fiind alegerea multor veterinari pentru pisicile care s-au confruntat cu afecțiuni precum indigestii, crize biliare sau orice altceva ce ține de sistemul digestiv.

Pe lângă asta, vei putea găsi și hrană pentru afecțiuni renale sau obezitate. Fiecare dietă este special concepută pentru fiecare afecțiune în parte, însă este bine să primești și o părere medicală de la veterinarul tău pentru a putea știi ce să alegi, dacă este cazul.

Descoperă și produsele de farmacie veterinară


Dacă ai nevoie de acest tip de hrană, este posibil să ai nevoie și de produse din categoria pentru farmacie veterinară. În magazinul online VetPet-Shop, vei găsi și produse pentru suportul cardiac, renal, hepatic, digestiv, articular sau neuronal, dar și cele cu prescripție medicală sau raticide. Așadar, vei găsi de toate pentru sănătatea piscii tale!

Despre VetPet-Shop, pe scurt


În acest magazin online, vei găsi nu doar produse pentru farmacie veterinară sau diete veterinare, ci și hrană convențională de la producători diverși cunoscuți pe această nișă.

Vei găsi și diete pentru rase feline comune cu pedigree, cum ar fi british shorthair, maine coon sau siameze, dar și altele. Aceste rase se confruntă fiecare în parte cu unele afecțiuni specifice fiecăreia, iar de aceea acești producători au pus la dispoziția tuturor stăpânilor de pisici aceste diete, disponibile și în magazinul online VetPet-Shop.

Așadar, dacă te-ai convins, comandă acum online cu încredere tot ce ai nevoie! Este atât de simplu.

Contact:
contact@vetpet-shop.ro