Descriere
Te intereseaza de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?
Ingrediente:
1 borcan mazare
1 bucata costita afumata
2 cepe
1 telina
3 morcovi
zarzavat
3 lingui bulion
sare, piper
1 legatura patrunjel
bors+1 cana
Mod de preparare:
Toate legumele se taie cubulete mici si se pun deoparte intr-un castron. Ceapa o punem separat. Luam o oala si o umplem pe jumatate cu apa. Punem in ea costita afumata taiata dupa plac. Daca face spuma indepartam cu grija. Punem si ceapa tocata, asezonam cu sare. Cand e aproape gata costita punem restul legumelor tocate impreuna cu zarzavazul si lasam sa fiarba. Ctnd legumele sunt gata, punem mazarea strecurata de apa. La final se pune bulionul, asezonam cu sare si piper, punem borsul si patrunjelul proaspat tocat.