Ziua bataii cu perne

Detalii

CategoriiStiri social
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2954

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nici nu scapi linistit de farsele ce te-au insotit toata ziua de 1 aprilie, ca "paf!", te loveste ceva cand te astepti mai putin. E vorba de o lovitura destul de usoara, venita din partea unei perne care nu cade tocmai de nicaieri. Pe 2 aprilie se sarbatoreste Ziua Internationala a Bataii cu Perne.

Cand eram mici, primul lucru ce-l faceam cand descopeream un pat, dupa ce ne chinuiam sa-i rupem arcurile fara sa ne dam seama, era sa atacam pernele si apoi sa ne atacam intre noi. Pene, puf si plansete usoare de prunci. Cam asta era reteta cu care-i tratam destul de des pe parintii nostri.

Si pentru ca in fiecare mai zace inca un copil, dupa ce am pacalit lumea in stanga-dreapta, ni s-a permis, pe 2 aprilie, sa ne busim in toate felurile cu perne. Desi e o joaca placuta, cu unele tente sexuale, cand patul e-mpartit de sexe opuse, bataia cu perne nu face placere oricui. Se stie doar ca alergiile ne mananca, iar cu penele si puful multi au probleme.

Insa, pentru cei mai putin iritati de penele, puful si praful starnite de acest taraboi, strazile s-au deschis cam in fiecare tara de pe glob, iar localnicii au fost invitati la o joaca cu perne, de data asta pe asfalt si nu in patul confortabil, unde ti-e mai mare dragul sa primesti din cand in cand o perna in bot.

Nici romanii nu s-au dat inapoi de la aceasta practica. Pe 2 aprilie, in Timisoara, mai exact in Piata Unirii, banatenii s-au adunat la o bataie cu pernele. Acelasi lucru a avut loc si in Bucuresti (Piata Consitutiei) si in Brasov (Piata Sfatului). Au fost, in total, 130 de orase ale lumii care s-au implicat in aceasta hora. Rezultatele, dupa ce penele si puful au fost inlaturate, arata ca lupta de la New York a fost cea mai incarcata de energie.