Expozitor multifuncțional - Soluția pentru meniurile All Inclusive

Detalii

CategoriiAlimentatie
TaguriRomania
Ultima actualizareMiercuri 23 februarie 2022
Vizualizari407

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ce este expozitorul multifuncțional și pentru ce să îl folosești?

Expozitorul multifuncțional are rolul de a menține mai multe articole și de a facilita servirea. Pot fi așezate alimente, pahare, tacâmuri, farfurii, absolut orice este nevoie. Este o piesă ce nu trebuie să lipsească din restaurantele ce servesc meniuri all inclusive sau tip bufet.

Ce trebuie să știi atunci când oferi un meniu all inclusive?

All inclusive este o alegere pe care o face foarte multă lume atunci când merge în vacanță, din diferite motive. În primul rând, este avantajos la preț, este mai comod, deoarece nu trebuie să te deplasezi din resort pentru a mânca, mănânci cât vrei( acest lucru poate fi considerat pentru unele persoane un dezavantaj). Dar atunci când oferi meniu allinclusie, trebuie să știi că ai nevoie de foarte multe articole pentru a servi mâncarea. Expozitorul multifuncțional de mai sus reprezintă una dintre cele mai inteligente și practice soluții, deoarece aceste expozitoare sunt foarte încăpătoare.

La RoseHome, în categoria „Stație cereale și lapte” veți găsi mai multe produse ce pot fi prezente în restaurantele cu meniuri de tip all inclusive precum seturi de borcane, dispenser, coșuri, expozitor multifuncțional, set stație cereale, set stație băuturi, set bufet și altele. Toate produsele din această categorie sunt destinate servirii în restaurantele cu meniuri de tip all inclusive sau bufet.

Ce este servirea de tip bufet?


Este tipul de autoservire a felurilor de mâncare. Fiecare colț este asociat cu un anumit fel de mâncare- de la salate la deserturi. Oaspeții pot mânca absolut orice își doresc, nu au o limită din a se servi. Ca și băuturi, acestea pot fi servite diferit în funcție de locație: servite de chelneri, sau se folosesc distribuitoare automate de sucuri, apă, bere sau băuturi carbogazoase. Totul depinde de locație.

Ce preparate să servești la bufetul de mic dejun?

La bufetul de mic dejun există mai multe tipuri de alimente ce pot fi servite. Printre acestea, se numără produse reci: salamuri, brânzeturi; preparate lactate acide; legume feliate; preparate din ouă: ouă ochiuri, omlete; preparate calde din carne: crenvuști, bacon, cârnăciori, sucuri.

Reguli în servirea micului dejun bufet

Produsele reci se prezintă pe mese reci. Trebuie neapărat să fie prezenți cleștii de manevrare, pentru a nu fi necesar ca oamenii să atingă cu mâna. Cleștii trebuie înlocuiți periodic. Preparatele din ouă se vor menține în chafingdish-uri, ce vor fi acoperite cu capac. De asemenea, fiecare preparat are clești de servire ce se țin pe farfurii, iar aceștia vor fi înlocuiți atunci când se constată faptul că s-au murdărit.

Preparatele calde din carne se servesc tot în chafingdish-uri. Sucurile se pot servi din dozatoare sau carafe.