Idei creative pentru tipurile de lumini din casă

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriiluminat, proiectoare led
Ultima actualizareMarti 12 mai 2015
Vizualizari1138

Voteaza & Distribuie

Descriere

Există numerose idei de iluminat în interior. Cu cât mai variate, atât mai creative, acestea sunt o bună idee de a pune în valoare anumite cadre şi decoruri. Lumina perfectă, exact atât cât trebuie, accentul într-o anumită direcţie, joacă un rol important în definiţia per total a unei încăperi, spun specialiştii de la Led4You. Comercializează ceea ce ţine de becuri led în diverse forme şi ştiu că diferenţa în alegere ţine de imaginea şi un stil anume dorit a fi conturat.

Este musai să te gândeşti în ceea ce priveşte modernizarea casei şi renovarea acesteia şi ceea ce ţine de lumina bine aleasă. Iată câteva sfaturi care să te ajute să faci cele mai bune alegeri în materie de sursă luminoasă:

•Identificӑ zona necesară de iluminat. Dacă într-o zonӑ comercială ţine de vitrine şi părţi din magazine unde produsele au nevoie să iasă în evidenţă, în spaţiul personal este o completare a luminii clasice din tavan.
•Lumina ocazională sau constantӑ. Nu toate colţurile casei au nevoie de iluminare extra aşa că de remarcat că ai de făcut ceva alegeri. Ţine şi de implementarea unei surse de lumina deci ai un întreg plan de realizat. De asemenea, se pot combina cele două tipuri de lumina pentru a ţine cont de asemenea de nevoia de a economisi energie.
•Piesa potrivită la locul potrivit. Se pot alege lămpile suspendate într-un stil modern sau spoturi cu led chiar şi pentru iluminatul general şi nu cel parţial. În schimb, lămpile fixe, cele de perete de asemenea sunt ideale pentru a fi amplasate strategic în anumite puncte ale casei pentru a lumina specific şi mai intens acele zone.
•Păstrează acelaşi stil şi poţi crea un efect spectaculos din ideea de interior. Aşadar, un lampadar de un anume stil se poate completa foarte bine cu o lampӑ pe jos, chiar şi „izolată” într-un colţ. Alege de asemenea şi veioze de acelaşi stil, din aceeaşi categorie însă cu un design diferit. Un astfel de efect este unul impresionant pentru că atrage privirea fără doar şi poate.

Un alt truc ţine de aspectele legate de punctele cardinale ce pot influenţa de asemenea iluminatul interior. Se consideră cel mai bine ca fiecare camera să aibă o poziţie anume în funcţie de un moment al zilei şi în funcţie de ce tip de folosinţă are acea încăpere. Aşadar, camera principalӑ corespunde cu partea de sud pentru că ai dori soare şi pe timp de iarnă, camera de zi ar trebui să se orienteze spre vest pentru a avea luminӑ şi în a două parte din zi; se continuă cu estul unde ar trebui să fie camerele pentru copii pentru că aceştia vor beneficia de luminӑ şi la început de zi, în timp ce în partea de nord se pot alege spaţiile de depozitare pentru că lumina naturală pătrunde mai greu în astfel de zone.

Contează extrem de mult şi lumina naturală deja existentӑ pentru că în momentul în care vii cu cea superficială să ai cadrul perfect şi nu o luminӑ slabă sau o combinaţie de proastă calitate.